Hae tästä blogista

sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Torkkupeittohaaste

Haastamme kaikki neulojat ja virkkaajat tekemään yhdessä torkkupeittoja syöpähoidossa oleville. Peitot tehdään Äiti Teresa-peiton tyyliin yhdessä suikaleista. Voit tehdä yhden tai useamman suikaleen ja toimittaa ne kerääjille peitoksi koottavaksi, jos et jaksa tehdä kokonaista peittoa.

Peittosuikaleen tulee olla melko tasan 90 cm pitkä. Leveydeksi ehdotamme 40 silmukkaa, mutta sen voi määritellä oman harkinnan mukaan. Voit neuloa ainaoikein-neuletta, pitsineuletta, palmikkoa, helmineuletta, nyppyjjä tai virkata vaikka pylväitä. Palat voivat olla yksivärisiä tai raidallisia, tämä on erinomainen projekti jämälankojen tuhoamiseen. Näissä on materiaali vapaasti valittavissa, peitot kasataan sitten sen mukaan, mitä paloja saadaan kasaan. Kannattanee käyttää yhdessä 90 sentin palassa yhtä materiaalia, mutta jos teet useamman palan, ne voivat olla eri materiaaleista.

Peittopalat toimitetaan sytomyssykeräyspisteisiin viimeistään 31.8.2019. Laita jokaiseen palaan lappu, jossa lukee "torkkupeittohaaste" ja jos langan materiaali on tiedossa, lisää myös tieto siitä.

Ensimmäiset palaset ovat jo valmistuneet, mutta aikaa on vielä puoli vuotta, tervetuloa ottamaan osaa haasteeseen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti